Hoe kom je in Torrevieja?

Torrevieja ligt op 2.092 km van Utrecht. Vliegen is dus de beste en snelste manier om er te komen. Je vliegt op de luchthaven Alicante. Transavia biedt dagelijkse vluchten aan vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Ook Easyjet en KLM vliegen op Alicante.

Tip: vroeg boeken is echt de moeite! Je vliegt dan voor nog geen € 125,- retour naar Alicante.

KLM Easyjet     Transavia

Auto huren

Op de luchthaven van Alicante kun je een auto huren. Reserveer deze vast in Nederland om zeker te zijn van beschikbaarheid.

Met de bus

Er is ook een hele goede verbinding per bus. De busritten van de luchthaven van Alicante naar Torrevieja worden verzorgd door Costa Azul. Dagelijks op hele uur rijd je in 50 min, rechtsreeks naar Torrevieja en weer terug. Het appartement ligt op slechts 10 min. lopen van de bushalte in Torrevieja. Een kaart koop je in de bus en kost ongeveer 7,50 euro (contant betalen). De bushalte is voor de ingang van de Vetrekhal, als je naar buiten loopt aan de rechterzijde.

Van Torrevieja terug naar Alicante luchthaven

Op het busstation van Torrevieja stopt de bus bij perron 5. Op de terugweg koop je een ticket bij het loket van Costa Azul (alleen cash ; geen pin of creditcard). Houd rekening met een wachtrij. Zorg dat je 30 min. voor vertrek aanwezig bent. Als het loket gesloten is (tussen 14.00 & 16.30) koop je het kaartje in de bus.